fb
Om siden

Om siden

Opskriftportal.dk er stiftet i 2017 og drives af frivillige personer. Alt på hjemmesiden kan ses gratis og der tages ikke betaling for at anvende hjemmesidens funktioner.

Opskriftportal.dk udsender nyhedsbreve du kan tilmelde dig i højre side af hjemmesiden, nyhedsbrevet kan altid nemt og enkelt afmeldes igen hvis du fortryder din tilmelding.

Opskriftportal.dk deler inspirerende madopskrifter til en spændende hver dag, alle opskrifter på siden er enten delt af Opskriftportal.dk eller brugerne på siden.

Du har mulighed for at indsende din egen opskrift og dele den med hele Danmark igennem vores indsend opskrift funktion.

Følg med på Facebook eller Instagram @opskriftportal.

F.A.Q

 
 
  1. Anvendelse - Alt indhold på opskriftportal.dk kan bruges til privat forbrug men kopiering er ikke tilladt. Kontakt Opskriftportal.dk hvis du ønsker at anvende materialet på hjemmesiden.
  2. Opskrifter - Alle vores opskrifter på siden er vejlende og vi står ikke til ansvar for helbredsmæssige eller allergiske problemer som kan opstå i forbindelse med vores madopskrifter. Alle ingredienser og tidsforbrug i opskrifterne er vejledende.
  3. Konkurrencer - Ind imellem afholder vi konkurrencer her på hjemmesiden og på vores Facebook side, disse konkurrence afholdes af Opskriftportal.dk. Hvis du deltager i konkurrecen bedes du holde øje med din e-mail da vinderen altid kontaktes direkte på e-mail. Hvis vinderen ikke tager kontakt til os efter vundet konkurrence forbeholder vi os retten til at trække en ny vinder.
  4. Reklamer - Opskriftportal.dk er gratis at anvende mod at vi viser reklamer på siden. Hvis du ser et godt tilbud eller er interesseret i vores partners reklamer opfordrer vi dig til at klikke på reklamerne. 
  5. Cookies - Opskriftportal.dk anvender cookies til brug af statistikker, annoncering samt vores nyhedsbreve.

Alt kontakt til Opskriftportal.dk foregår via. e-mail til info@opskriftportal.dk eller igennem vores kontakt side.

Udvalgt tilbud

Reklame

MODTAG GRATIS OPSKRIFTER

Lækre opskrifter og inspiration helt gratis, direkte i din indbakke hver uge.