fb
Banankage med chokolade

Banankage med chokolade

Opskriften er vist 3316 gange og er tilføjet i kategorien Desserter.

  • Portion: 4 personer
  • Arbejdstid:
  • Ventetid:
  • Sværhedsgrad: Nem
Print opskriften

En dejlig velsmagende banankage med chokolade overtræk.

Kagen indeholder chokoladestykker, og toppen er dækket af den lækreste glasur af chokolade.

Banan og chokolade er en af de bedste kombinationer til dessert elskerne.

SÅDAN GØR DU

  1. Forvarm ovnen til 180 grader
  2. Æg og rørsukker piskes sammen til den er luftig
  3. Bagepulver, vailjesukker og mel blandes i en anden skål.
  4. Halvdelen af blandingen med mel røres op i æggemassen
  5. Smør smeltes i en gryde og halvdelen af dejen blands i.
  6. Bland den sidste del mel op i dejen og kom det smeltede smør i.
  7. Bananerne moses, og ca. 100g chokolade hakkes.
  8. Rør hele blandingen godt sammen
  9. Smør en aluform (ca. 25cm) og kom dejen i
  10. Banankagen bages ved 180 grader i ca. 40 minutter
  11. Smør, sirup og resten af chokoladen blandes i en ildfast skål og sættes ind i ovnen
  12. Glassuren tages ud så snart chokoladen er smeltet og røres godt sammen.
  13. Smør glasuren ud på banankagen og server den enten varm eller sæt den på køl.
  14. Kan evt. toppes med halve jordbær også.

INGREDIENSER

Skrevet af , den 09-11-2017 og er tilføjet i kategorien Desserter.

Udvalgt tilbud

Reklame

MODTAG GRATIS OPSKRIFTER

Lækre opskrifter og inspiration helt gratis, direkte i din indbakke hver uge.