fb
Flødekarameller med salt smag

Flødekarameller med salt smag

Opskriften er vist 2425 gange og er tilføjet i kategorien Jul.

  • Portion: 0 personer
  • Arbejdstid:
  • Ventetid:
  • Sværhedsgrad: Nem
Print opskriften

Bløde, søde og lækre karameller der overrasker med en lækker saltsmag.

Den salte smag smelter perfekt sammen med den søde flødekaramel smag.

Opskriften er perfekt til en hygge dag i julemåneden.

SÅDAN GØR DU

  1. Fløde, sukker og siruppen koges ved mellem varme i ca. 40-45 minutter
  2. Karamelmassen koges stille og roligt, men kan sagtens passe sig selv så længe det ikke koger voldsomt
  3. Karamelmassen er klar når den er gylden og tykflydende.
  4. Saltflagerne drysses i karamellen og hældes op i en kasse der er foret md bagepapir.
  5. Karamelblandingen skal ca. have 1-2 cm i højden
  6. Sættes i køleskabet 3-5 timer til de er kølet helt af før de skæres ud.

INGREDIENSER

Skrevet af , den 18-12-2017 og er tilføjet i kategorien Jul.

Udvalgt tilbud

Reklame

MODTAG GRATIS OPSKRIFTER

Lækre opskrifter og inspiration helt gratis, direkte i din indbakke hver uge.