fb
Hjemmelavet kirsebærsovs

Hjemmelavet kirsebærsovs

Opskriften er vist 1397 gange og er tilføjet i kategorien Jul.

  • Portion: 0 personer
  • Arbejdstid:
  • Ventetid:
  • Sværhedsgrad: Nem
Print opskriften

Kirsebærsaucen er den perfekte jule dessertsovs med hovedingredienser af kirsebærsaft.

Hjemmelavet kirsebærsauce passer perfekt til en cremet og fyldig risalamande, og er de flestes favorit dessert i julen.

En fyldig smag som passer perfekt til en risalamande.

SÅDAN GØR DU

  1. Sigt saften fra kirsebærrene og hæld den søde kirsebærsaft op til ca. 1 liter saft.
  2. Saften, kanelstang, 2,5 dl. vand og citronskiver blandes i
  3. Kog saucen op
  4. Saucen jævnes med maizena eller kartoffelmel der er rørt op i lidt saft
  5. Sigt saucen over de syltede kirsebær
  6. Serveres lunt eller koldt til risalamanden

INGREDIENSER

Skrevet af , den 24-12-2017 og er tilføjet i kategorien Jul.

Udvalgt tilbud

Reklame

MODTAG GRATIS OPSKRIFTER

Lækre opskrifter og inspiration helt gratis, direkte i din indbakke hver uge.