fb
Hjemmelavet risalamande

Hjemmelavet risalamande

Opskriften er vist 1360 gange og er tilføjet i kategorien Jul.

  • Portion: 8 personer
  • Arbejdstid:
  • Ventetid:
  • Sværhedsgrad: Nem
Print opskriften

Den perfekte afslutning på julemiddagen er naturligvis hjemmelavet risalamande med massere smuttede mandler, og en blød vaniljesmag.

Der er intet bedre end at hælde den lækre kirsebærsauce udover en perfekt hjemmelavet risalamande, og det får du opskriften på lige her!

SÅDAN GØR DU

  1. Mælk og grødrisene koges under omrøring i en gryde, derefter skrues der ned til næstlaveste blus og et låg lægges på gryden
  2. Vaniljestangen flækkes og vaniljekornene skrabes ud
  3. Vaniljekornene vendes med sukker på et skærebræt
  4. Sukker, vaniljekorn og den tomme vaniljestang kommes i gryden, rør rundt efterfølgende
  5. Lad risengrød simre i 40-50 minutter under jævnlig omrøring
  6. Smut og hak mandlerne, tilsæt dem i risengrøden
  7. Lad grøden køle godt af, en god idé er at lave den dagen før
  8. Når risalamanden er kølet af piskes 4 dl piskefløde til flødeskum som vendes i risalamanden.
  9. Køles yderligere et par timer inden serveringen.

INGREDIENSER

Skrevet af , den 20-12-2017 og er tilføjet i kategorien Jul.

Udvalgt tilbud

Reklame

MODTAG GRATIS OPSKRIFTER

Lækre opskrifter og inspiration helt gratis, direkte i din indbakke hver uge.