fb
Jødekager

Jødekager

Opskriften er vist 2388 gange og er tilføjet i kategorien Jul.

  • Portion: 0 personer
  • Arbejdstid:
  • Ventetid:
  • Sværhedsgrad: Nem
Print opskriften

En helt klassisk og super nem julesmåkage er jødekagerne.

Jødekagen er en småkage med sukker og kanel der opstod i 1700-tallet.

Igennem tiderne er der blevet lavet mange forskellige versioner af opskrifter på jødekager, og de er blevet fornyet på ny. Denne opskrift på jødekager er traditionel, lige til og nem at lave.

SÅDAN GØR DU

  1. Mel, sukker og hjortetaksalten blandes godt sammen
  2. Smørret skæres i tyndeskiver og kommes ned i dejen.
  3. Smuldr blandingen godt
  4. Pisk et æg sammen
  5. Saml hurtigt dejen et halvt æg
  6. Form dejen til en rulle, ca 6-8 cm tyk.
  7. Rul et stykke bagepapir rundt om
  8. Frys den ned i ca. 30 minutter
  9. Forvarm ovnen til 175 grader og hak mandlerne
  10. Skær tynde småkager af dejen
  11. Pensl kagerne med resten af ægget
  12. Drys med kanelsukker og mandlerne
  13. Bages i 5-7 minutter ved 175 grader

INGREDIENSER

Skrevet af , den 14-12-2017 og er tilføjet i kategorien Jul.

Udvalgt tilbud

Reklame

MODTAG GRATIS OPSKRIFTER

Lækre opskrifter og inspiration helt gratis, direkte i din indbakke hver uge.