fb
Luftig og lækker citronfromage

Luftig og lækker citronfromage

Opskriften er vist 3202 gange og er tilføjet i kategorien Desserter.

  • Portion: 6 personer
  • Arbejdstid:
  • Ventetid:
  • Sværhedsgrad: Nem
Print opskriften

Den lækreste luftige og friske citronfromage med syrlig sødme i en perfekt kombination.

Citronfromagen er en utrolig lækker dessert der nemt kan laves om formiddagen eller aftenen før så den er klar til serveringen uden stress.

Citronfromage er ret nem at lave, man skal dog være lidt omhyggelig med at følge opskriften ret præcist - for eksempel omkring piskningen af æggehviderne.

SÅDAN GØR DU

  1. Skyl citronerne og fjern skallen
  2. Pres saften ud og bland det med skallen i en gryde
  3. Citronsaften og skallen koges op langsomt
  4. I en skål med koldt vandt sættes husblas bladene i blød
  5. Del hviden fra blommen fra de 3 æg i hver sin skål
  6. Pisk æggeblommerne med 50g sukker til en lys masse.
  7. Pisk æggehviderne stive med de resterende 25g sukker
  8. Pisk fløden til flødeskum
  9. Tag husblas bladene op og klem vandt ud, kog det sammen med citronsaften og skallen
  10. Tag gryden fra varmen og rør rundt til bladene er oløst, væsken sis op i æggesnapsen under omrøring
  11. Stille og roligt røres der rundt mens der langsomt tilsættes flødeskum indtil citronfromagen er ensartet
  12. Fordeles i glas og pyntes evt med revet citronskal på toppen
  13. Citronfromagen skal minimum på køl i 3 timer og helst til dagen efter.

INGREDIENSER

Skrevet af , den 25-11-2017 og er tilføjet i kategorien Desserter.

Udvalgt tilbud

Reklame

MODTAG GRATIS OPSKRIFTER

Lækre opskrifter og inspiration helt gratis, direkte i din indbakke hver uge.