fb
Velsmagende nem tunmousse

Velsmagende nem tunmousse

Opskriften er vist 3161 gange og er tilføjet i kategorien Forretter.

  • Portion: 8 personer
  • Arbejdstid:
  • Ventetid:
  • Sværhedsgrad: Nem
Print opskriften

En meget nem og velsmagende tunmousse der kun kræver 15 minutters arbejdstid og 2 timers ventetid hvor retten trækker i køleskabet.

Tunmoussen kan sagtens laves en dag i forvejen hvis du skal have gæster og vil fokusere mere på hovedmåltidet.

Tunmousse er en meget populær forret til blandt andet fester og højtider.

Retten serveres med flutes, citronskiver, dild og evt. lidt salat.

SÅDAN GØR DU

  1. Dræn olien fra vandet/olien og kom den op i en skål
  2. Fordel tunen med en gaffel
  3. Tilsæt blød smør, cremefraichen, forårsløget, og citronsaften
  4. Pisk det hele sammen med med et piskeris eller en el-pisker.
  5. Smag til med salt og peber.
  6. Tildæk tunmoussen med enten sølvpapir eller madfilm
  7. Lad den trække i mindst 2 timer i køleskabet
  8. Retten serveres med flutes, citronskiver, dild og evt. lidt salat.

INGREDIENSER

Skrevet af , den 09-10-2017 og er tilføjet i kategorien Forretter.

Udvalgt tilbud

Reklame

MODTAG GRATIS OPSKRIFTER

Lækre opskrifter og inspiration helt gratis, direkte i din indbakke hver uge.