fb
Ovnstegte kyllingelår med kartofler og jordskokker

Ovnstegte kyllingelår med kartofler og jordskokker

Opskriften er vist 1620 gange.

  • Portion: 4 personer
  • Arbejdstid:
  • Ventetid:
  • Sværhedsgrad: Nem
Print opskriften

De lækreste ovnstegte kyllinge lår med bagte kartofler og jordskokker.
Opskriften er både sund, budget-venlig og lige til at nyde for hele familien.

SÅDAN GØR DU

  1. Tænd og forvarm ovnen på 200 grader.
  2. Skyl kartofler og jordskokkerne. Skær derefter kartoflerne i både og jordskokkerne halveres. Løggene skæres ud i kvarte.
  3. Kyllingelårene gnides i lidt olie, salt og peber og sættes derefter i ovnen i et ovnfastfad i ca. 45 minutter til de er gyldne, sprøde og gennemstegte.
    Saften skal være hlet klar når du prikker i kyllingen med en kniv.
  4. Kartoflerne vendes med lidt olivenolie, citron, salt og peber. Bages i ca. 35 minutter, så de skal i ovnen efter 10minutters bagning af kyllingen.
  5. Efter 10 yderligere minutter tilsættes jordskokker, løg og hvidløg til kartoffelfadet.
  6. Server kyllingelårene med de bagte kartofler og jordskokker

INGREDIENSER

Skrevet af , den 03-11-2017 og er tilføjet i kategorien Aftensmad.

Udvalgt tilbud

Reklame

MODTAG GRATIS OPSKRIFTER

Lækre opskrifter og inspiration helt gratis, direkte i din indbakke hver uge.