fb
Brunkager

Brunkager

Opskriften er vist 2692 gange og er tilføjet i kategorien Jul.

  • Portion: 0 personer
  • Arbejdstid:
  • Ventetid:
  • Sværhedsgrad: Nem
Print opskriften

Brunkager er det perfekte bagværk hvis der skal dufte af jul i hjemmet.

Man kan næsten ikke komme igennem december uden enten at dufte til eller smage på brunkager.

De er over det hele, og det er de med god grund - Brunkager er super nemme at lave og smager fantastisk.

SÅDAN GØR DU

  1. Smelt smør, farin og sirup i en gryde over middel varm
  2. Forsigtigt varmes det op til kogepunktet, når det når kogepunktet tages gryden af varmen.
  3. Rør nelliken, ingefær, kanel, appelsinskal, mandler og kardemomme i sukker blandingen.
  4. Potasken opløses i lunt vand og røres i blandingen
  5. Tilsæt melen og rør rundt til dejen er blank
  6. Vent til blandingen er kølet af og rul den derefter i tykke pølser (ca. 4 cm i diameter)
  7. Brunkage dejen sættes tildækket i køleskabet i mindst 1 døgn.
  8. Rullerne skæres i tynde kager og lægges på plader med bagepapir.
  9. Brunkagerne bages øverst i ovnen i ca. 7-10 minutter ved 175 grader og køles af efterfølgende.

INGREDIENSER

Skrevet af , den 10-12-2017 og er tilføjet i kategorien Jul.

Udvalgt tilbud

Reklame

MODTAG GRATIS OPSKRIFTER

Lækre opskrifter og inspiration helt gratis, direkte i din indbakke hver uge.