- Portion: 4 personer
- Arbejdstid:
- Ventetid:
- Sværhedsgrad: Nem
Print opskriften
Lækker grillet kylling til aftensmaden med rosmarin og evt. svøbt i bacon.
En klassiker i et hvert hjem og helt sikkert noget alle vil kunne lide.
Kyllingen bliver mør og smagen er helt fantastisk.
SÅDAN GØR DU
- Forvarm grillen eller ovnen til ca. 180 grder
- Drys 1 teske hvidløgspulver udover kyllingebrystet
- Placer en kvist frisk rosmarin på kyllinge brystet
- Evt. svøb kyllingen i et stykke bacon
- Steg kyllingen på grillen til den ikke længere er lyserød indvendig og saften er helt klar. Ca. 8 minutter pr hver side
- Stegetermometeret bør minimum sige 74 grader i center af kyllingen
Skrevet af Opskriftportal, den 03-10-2017 og er tilføjet i kategorien Aftensmad.