- Portion: 4 personer
- Arbejdstid:
- Ventetid:
- Sværhedsgrad: Nem
Print opskriften
Til anden juleaften bør der være rødkål på ethvert julebord.
De fleste af os køber rødkålen færdiglavet også bliver den varmet i en gryde, og vi må da også indrømme at have gjort det selv herhjemme.
Men det er faktisk super simpelt at lave sin egen rødkål, også smager det bare meget mere lækkert med en hjemmelavet rødkål
Velbekommen!
SÅDAN GØR DU
- Rødkålen skæres i fine strimler og fordeles i en stor gryde.
- Hæld eddike over rødkålen og lad den simre ved lav varme i 30 minutter, pas på den ikke brænder på i bunden.
- Sukker, saft, og salt blandes i gryden og den simre videre i 30 minutter.
- Smag rødkålen til så balancen er i orden i rødkålen - Brug saften fra appelsinen også
- Skold nogle gamle syltetøjglas eller lign og hæld den varme rødkål på
- Låget sættes på med det samme og rødkålen opbevares i køleskabet indtil det skal spises.
- Serveres til and, flæskesteg og i lignende - perfekt til Mortens aften og juleaften!
Skrevet af Opskriftportal, den 22-12-2017 og er tilføjet i kategorien Jul.