fb
Hvid gløgg med hyldeblomst

Hvid gløgg med hyldeblomst

Opskriften er vist 2598 gange og er tilføjet i kategorien Jul.

  • Portion: 4 personer
  • Arbejdstid:
  • Ventetid:
  • Sværhedsgrad: Nem
Print opskriften

Hvid gløgg er julet at varme sig på, også smager det noget så lækkert.

Denne gløgg er lavet med hyldeblomst og hvidvin og giver en fantastisk smag der er friskere end den tradionelle røde gløgg.

Hvis gløggen ønskes uden alkohol kan den laves med æblejuice og appelsinjuice istedet for hvidvin.

SÅDAN GØR DU

  1. Varm hyldeblomst, stjerneanis, kanelstænger, nelliker, skallen fra en ½ appelsin op og lad den stå og trække 1-2 timer.
  2. Si alle krydderier fra gløggen og tilsæt vinen
  3. Gløggen varmes forsigtigt op, og må ikke koge.
  4. Hak mandler og rosiner groft
  5. Tilsæt mandler og rosiner til gløggen
  6. Serveres i store glas, kan evt. pyntes med yderligere kanelstang og stjerneanis.

INGREDIENSER

Skrevet af , den 05-12-2017 og er tilføjet i kategorien Jul.

Udvalgt tilbud

Reklame

MODTAG GRATIS OPSKRIFTER

Lækre opskrifter og inspiration helt gratis, direkte i din indbakke hver uge.