fb
Klassiske røræg

Klassiske røræg

Opskriften er vist 3262 gange og er tilføjet i kategorien Morgenmad.

  • Portion: 4 personer
  • Arbejdstid:
  • Ventetid:
  • Sværhedsgrad: Nem
Print opskriften

Røræg er en klassiker til morgenmaden og passer perfekt til en brunch i weekenden.

Røræg, der også bliver kaldt Scrambled eggs, er en lækker og meget simpel måde at servere æg på.

SÅDAN GØR DU

  1. Pisk æg sammen med fløde, salt og peber i en skål
  2. Smørret smeltes på en pande ved høj varme
  3. Tilsæt blandingen med æg og varm det op ved jævn varme i 3-5 minutter under konstant omrøring
  4. Når æggene samler sig sammen og væsken er fordampet tages panden af
  5. Kan evt. pyntes med purløg
  6. Serveres straks

INGREDIENSER

Skrevet af , den 11-11-2017 og er tilføjet i kategorien Morgenmad.

Udvalgt tilbud

Reklame

MODTAG GRATIS OPSKRIFTER

Lækre opskrifter og inspiration helt gratis, direkte i din indbakke hver uge.