- Portion: 4 personer
- Arbejdstid:
- Ventetid:
- Sværhedsgrad: Nem
Print opskriften
Klatkager er sprøde og luftige kager der er lavet af grød - de er lette og herlige, og smager helt fantastisk.
Klatkagerne laves af resterne fra risengrød, hvis du mangler en god opskrift på risengrød kan du læse mere her.
SÅDAN GØR DU
- Risengrøden røres op med æggeblomme, sukker, vaniljesukkeret og kanelen.
- Pisk æggehviden og vend den luftige hvide forsigtigt i dejen.
- Hvis dejen bliver for blød kan du putte havregryn i for at redde den.
- Varm en pande op med smør og dejen ligges i klatter på panden med en spiseske.
- Klatkagerne steges ved middelvarme indtil de er gyldne
- Klatkagerne kan serveres med flormelis, syltetøj, sirup eller honning.
Skrevet af Opskriftportal, den 15-12-2017 og er tilføjet i kategorien Jul.