fb
Klatkager af risengrød

Klatkager af risengrød

Opskriften er vist 2519 gange og er tilføjet i kategorien Jul.

  • Portion: 4 personer
  • Arbejdstid:
  • Ventetid:
  • Sværhedsgrad: Nem
Print opskriften

Klatkager er sprøde og luftige kager der er lavet af grød - de er lette og herlige, og smager helt fantastisk.

Klatkagerne laves af resterne fra risengrød, hvis du mangler en god opskrift på risengrød kan du læse mere her.

 

SÅDAN GØR DU

  1. Risengrøden røres op med æggeblomme, sukker, vaniljesukkeret og kanelen.
  2. Pisk æggehviden og vend den luftige hvide forsigtigt i dejen.
  3. Hvis dejen bliver for blød kan du putte havregryn i for at redde den.
  4. Varm en pande op med smør og dejen ligges i klatter på panden med en spiseske.
  5. Klatkagerne steges ved middelvarme indtil de er gyldne
  6. Klatkagerne kan serveres med flormelis, syltetøj, sirup eller honning.

INGREDIENSER

Skrevet af , den 15-12-2017 og er tilføjet i kategorien Jul.

Udvalgt tilbud

Reklame

MODTAG GRATIS OPSKRIFTER

Lækre opskrifter og inspiration helt gratis, direkte i din indbakke hver uge.