fb
Majs pandekager med kødfyld

Majs pandekager med kødfyld

Opskriften er vist 2847 gange og er tilføjet i kategorien Aftensmad.

  • Portion: 4 personer
  • Arbejdstid:
  • Ventetid:
  • Sværhedsgrad: Nem
Print opskriften

Pandekager med kødfyld der er lavet på majsmel giver en hel fortryllende smagsoplevelse der har en smag af det mexicanske køkken.

Fyldet er krydret og har en snert af chili,
Meget velsmagende ret.

SÅDAN GØR DU

  1. Bland hvedemel, majsmel og mælk i en skål
  2. Tilsæt æg og salt til blandingen og rør godt rundt.
  3. Pandekagerne steges til de er lysebrune på begge sider.
  4. Løg hakkes fint og steges i en gryde i margarinen.
  5. Tilsæt oksekød og steg til det er brunet
  6. Tilsæt tomatpure og krydderierne
  7. Lad oksekødsblandingen simre i ca. 10 minutter
  8. Tænd ovnen på ca. 225 grader
  9. Smør et ovnfast fad med lidt margarine
  10. Kom fyld i pandekagen og rul den sammen
  11. Placer derefter pandekagerne i fadet og lad dem bage i ca. 15 minutter ved 225 grader
  12. Gratiner evt. pandekager med ost inden serveringen.

INGREDIENSER

Skrevet af , den 17-11-2017 og er tilføjet i kategorien Aftensmad.

Udvalgt tilbud

Reklame

MODTAG GRATIS OPSKRIFTER

Lækre opskrifter og inspiration helt gratis, direkte i din indbakke hver uge.