- Portion: 4 personer
- Arbejdstid:
- Ventetid:
- Sværhedsgrad: Nem
Print opskriften
Pandekager med kødfyld der er lavet på majsmel giver en hel fortryllende smagsoplevelse der har en smag af det mexicanske køkken.
Fyldet er krydret og har en snert af chili,
Meget velsmagende ret.
SÅDAN GØR DU
- Bland hvedemel, majsmel og mælk i en skål
- Tilsæt æg og salt til blandingen og rør godt rundt.
- Pandekagerne steges til de er lysebrune på begge sider.
- Løg hakkes fint og steges i en gryde i margarinen.
- Tilsæt oksekød og steg til det er brunet
- Tilsæt tomatpure og krydderierne
- Lad oksekødsblandingen simre i ca. 10 minutter
- Tænd ovnen på ca. 225 grader
- Smør et ovnfast fad med lidt margarine
- Kom fyld i pandekagen og rul den sammen
- Placer derefter pandekagerne i fadet og lad dem bage i ca. 15 minutter ved 225 grader
- Gratiner evt. pandekager med ost inden serveringen.
Skrevet af Opskriftportal, den 17-11-2017 og er tilføjet i kategorien Aftensmad.