- Portion: 4 personer
- Arbejdstid:
- Ventetid:
- Sværhedsgrad: Nem
Print opskriften
Når der ikke er meget tid til aftensmaden er det godt med hurtige, lækre og nemme retter.
Denne kylling med karry ret er en super velsmagende ret med en lækker karry flødesauce til.
Retten serveres med enten ris, kartofler eller pasta.
SÅDAN GØR DU
- Kyllingen skæres ud i stykker/strimler
- Steg kyllingen hel tgylden på begge sider i olie/margarine på en pande.
- Drys karryen over kyllingen og steg videre i et par minutter.
- I en gryde tilsættes kyllingestykkerne, salt, peber, fløde og vand
- Rør godt rundt i et par minutter
- Tilsæt grøntsagsblandingen, enten en frossen blanding eller en frisk blanding.
- Læg låg på gryden og lad retten simre i 15 minutter.
- Når kyllingen og grøntsagerne er gennemstegt smages retten til med salt og peber.
- Serveres med enten ris, pasta eller kartofler.
Skrevet af Opskriftportal, den 09-10-2017 og er tilføjet i kategorien Aftensmad.