fb
Risengrød med kanel og smør

Risengrød med kanel og smør

Opskriften er vist 2551 gange og er tilføjet i kategorien Jul.

  • Portion: 4 personer
  • Arbejdstid:
  • Ventetid:
  • Sværhedsgrad: Nem
Print opskriften

Risengrød er det perfekt måltid når det kommer til hurtig og nem mad i juletiden - og samtidig med det er det et budgvenligt måltid som børnene elsker.

Hjemmelavet risengrød smager fantastisk og her får du en opskrift på hvordan du laver en rigtig god risengrød der ikke brænder på.

Risengrøden er en fast tradion i december måned, også er det bare super lækkert med kanelsukker og en smørklat.

SÅDAN GØR DU

  1. Kom ris og vand i tykbundet gryde
  2. Varmes op på fuld styrke til det koges op
  3. Lad blandingen koge godt igennem i 5 minutters tid
  4. Tilsæt 4 dl mæk og lad det koge op i gryden under omrøring, når det koger tilsættes resten af mælken.
  5. Rør rundt i ca. 10 minutter indtil blandingen igen koger
  6. Skru ned til lav varme, sæt et låg på klem og lad grøden simre, den må ikke koge og der røres rundt engang imellem.
  7. Når grøden begynder at blive tyk tages låget af og der røres roligt rundt i risengrøden indtil den ønskede konsistens opnåes
  8. Gryden tages af og der røres salt i.
  9. Risengrøden serveres med kanelsukker og en klat smør.

INGREDIENSER

  • Kanelsukker

Skrevet af , den 07-12-2017 og er tilføjet i kategorien Jul.

Udvalgt tilbud

MODTAG GRATIS OPSKRIFTER

Lækre opskrifter og inspiration helt gratis, direkte i din indbakke hver uge.