- Portion: 4 personer
- Arbejdstid:
- Ventetid:
- Sværhedsgrad: Nem
Print opskriften
En svinemørbrad er nemt kød til ovnen - og så kan den piftes endnu mere op med soltørrede tomater, parmaskinke, hvidløg og basilikum.
Svinemørbraden er hurtig at forberede og passer stortset sig selv i ovnen.
Det smager fantastisk og det er nemt at lave - perfekt aftensmad!
SÅDAN GØR DU
- Forvarm ovnen til 220 grader
- Puds mørbraden for sener
- Flæk mørbraden på midten så du skaber en revne og fyld tomat, hvidløg og basilikum i.
- Luk mørbrad med kødnål
- Smør et fad med margarine eller lign. fedtstof
- Mørbraden bages i ca. 15 minutter ved 220 grader
- Mørbraden tages ud og rulles i parmaskinken
- Bages i ca. 15 miuntter mere
- Tag den ud af ovnen og dæk den til
- Mørbraden skal hvile i ca. 10 minutter før den skæres i skiver
- Serveres straks efter hvile med tilbehør og sauce.
Skrevet af Opskriftportal, den 29-11-2017 og er tilføjet i kategorien Aftensmad.