fb
Svinemørbrad med parmaskinke

Svinemørbrad med parmaskinke

Opskriften er vist 2869 gange og er tilføjet i kategorien Aftensmad.

  • Portion: 4 personer
  • Arbejdstid:
  • Ventetid:
  • Sværhedsgrad: Nem
Print opskriften

En svinemørbrad er nemt kød til ovnen - og så kan den piftes endnu mere op med soltørrede tomater, parmaskinke, hvidløg og basilikum.

Svinemørbraden er hurtig at forberede og passer stortset sig selv i ovnen.

Det smager fantastisk og det er nemt at lave - perfekt aftensmad!

SÅDAN GØR DU

  1. Forvarm ovnen til 220 grader
  2. Puds mørbraden for sener
  3. Flæk mørbraden på midten så du skaber en revne og fyld tomat, hvidløg og basilikum i.
  4. Luk mørbrad med kødnål
  5. Smør et fad med margarine eller lign. fedtstof
  6. Mørbraden bages i ca. 15 minutter ved 220 grader
  7. Mørbraden tages ud og rulles i parmaskinken
  8. Bages i ca. 15 miuntter mere
  9. Tag den ud af ovnen og dæk den til
  10. Mørbraden skal hvile i ca. 10 minutter før den skæres i skiver
  11. Serveres straks efter hvile med tilbehør og sauce.

INGREDIENSER

Skrevet af , den 29-11-2017 og er tilføjet i kategorien Aftensmad.

Udvalgt tilbud

Reklame

MODTAG GRATIS OPSKRIFTER

Lækre opskrifter og inspiration helt gratis, direkte i din indbakke hver uge.